XXL affiches

XXL affiches, reclame, outdoor

Backlight

Eén van de meest high-tech materialen dat wordt gebruikt voor outdoor reclame. Het is gebaseerd op het verlichten van de achterkant van de print. Backlight kan worden afgedrukt op één of beide zijden. Gewicht: 600 g/m².

backlight, affiches, xxl

Backlights kunnen worden geplaatst op plaatsen zoals: bushaltes, lichtvakken enz. Vraag hier uw offerte op maat!

blueback, affiche, XXL, reclame

Blue Back Affiche

Blue Backpapier is een soort van wit papier met blauwe rug, waterbestendig billboard papier met een hoge kleurendekking. Het is geweldig om voor kortere termijn voor reclameborden en affiches te gebruiken. Dit single-side gecoat digitaal afgedrukt papier is bijzonder geschikt voor grafische kunstprints met de hoogste resolutie en een perfecte kleurschittering. Gewicht: 110 g/m²

Vraag hier een vrijblijvende offerte!


Citylight, affiche, lichtreclame, lichtborden, xxl

Citylight Affiche

Citylight is ideaal om te gebruiken in lichtreclames. Vooral gekend van de reclame lichtborden langs de weg. De citylight is al leverbaar vanaf 1 exemplaar en in de afmeting die je zelf wenst.

Vraag hier uw offerte op maat!

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer