Stickers op rol

Binnenreclame

Stickers op rol.

Voor 16:30 uur besteld, binnen de 2 dagen in huis

Hoge resolutie Stickers op rol

Relatief kleine oplages snel geleverd

Verkrijgbaar met handige dispenser

Met keuze uit verschillende folies

Vraag vrijblijvend offerte aan

Productbeschrijving

Stickers op rol met een eigen look

Stickers op rol zijn handig voor het gebruik bij de balie in de showroom, in een winkel of op een bureau. Ze vormen een belangrijke eerste indruk of brengen effectief een boodschap over. Wat is een beter middel om indruk te maken dan een unieke, aantrekkelijke Sticker?

Flexibiliteit en personaliseren

Met gepersonaliseerde Stickers op rol geef je producten, merken en evenementen een eigen smoel. Bovendien is in deze markt flexibiliteit een onderscheidende factor. Zoveel mogelijk personaliseren, met de hoogst mogelijke drukkwaliteit, geen voorraden én korte levertijden. Met Stickers op rol vul je deze wensen eenvoudig in.Voor onze printers gebruiken we HP Indigo’s LEP-technologie, een printtechniek die gebruik maakt van zeer kleine inktdeeltjes. Het resultaat is een uniforme glans en een scherpe afbeelding.

Kies uit verschillende folies

Je bestelt Stickers op rol op zelfklevend mat papier, glans papier, witte folie, transparante folie of zilver folie. Wij leveren de Stickers op rol en snijden ze kiss cut: door de sticker tót de backing. Daarnaast leveren wij deze Stickers optioneel in een handige Label dispenser box. 

Extra bescherming met een laminaat

Geef jouw Stickers op rol een extra beschermlaag en kies voor een glanzend of mat laminaat. Daarnaast bieden we ook de keuze voor een UV-werend laminaat. Dit laminaat verlengt de levensduur van geprinte folies die worden blootgesteld aan UV-licht. Het UV-werende laminaat heeft een heldere en glanzende uitstraling.
Om er zeker van te zijn dat jouw Stickers op rol zonder beschadigingen aankomen, leveren we standaard een paar lengtemeters extra mee. Na het afrollen van deze eerste meters, zijn de rest van de Stickers klaar voor gebruik.

Op zoek naar kleine, losse Stickers?

Speciaal voor Stickers in het formaat van 3 tot 25 cm kun je ook kleine Stickers in iedere vorm en met en zonder pelrand bestellen. Kleine Stickers met een foto, logo of een andere afbeelding worden veel gebruikt voor kortlopende promoties.

Gebruik:

Verpakking industrie

Product laten op te vallen

Logo bevestigen op uw producten

....

Specificatie

Materiaal: Mat papier, Glans papier, Witte folie, Transparante folie en Zilver folie

Bedrukking: LEP-technologie

Max printbreedte: 30 cm

Lijmlaag: Permament. Ondanks de permanente lijmlaag zijn de Stickers alleen voor kortlopende promoties.

Afwerking: Schoon- en contoursnijden levering op rol. Folie wordt voorzien van glans of mat laminaat

Gebruik: Indoor/outdoor mits voorzien van laminaat. Uitzondering van papier, dit is alleen geschikt voor indoor

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer