Stickers

stickers, xxl, large format, reclame

Floor foil

Wanneer u echt de aandacht van uw klanten wil krijgen, is floor foil het ideale middel. Door een brede waaier van productfoto's achter te laten op de vloer trekt u de aandacht naar uw producten. Dergelijke oplossingen krijgen steeds meer belangstelling. Deze oplossing wordt toegepast in openbare plaatsen zoals supermarkten, treinstations, sportcentra enz.

floor foil, stickers, large format, xxl

De levensduur van de folie hangt af van het soort laminaat- de optie is een duurzaamheid van 3, 6 of 9 maanden.

Maximale breedte van de folie is: 1,52 m

Vraag hier uw offerte op maat!


Monomeric Foil 

Monomeric foil (sticker) is een zelfklevende folie die wordt toegepast op gladde en vlakke oppervlakken. Dit soort folie wordt vaak gebruikt als een alternatief voor papier. Het belangrijkste voordeel van monomeric foil is de vrij lage prijs, dus kan het worden gebruikt voor low budget en korte termijncampagnes.

De belangrijkste eigenschap is de perfectheid van kleurweergave, wat verschillende mogelijkheden van gebruik toelaat op panelen, auto's, beursstanden, etalages, bussen en trams. Zowel voor binnen- als buitenhuisgebruik.

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten folie beschikbaar in ons aanbod. In de meeste gevallen wordt gebruikt gemaakt van een standaard oplossing, dat wil zeggen de witte of transparante folie, glans of mat. Maar deze media heeft veel meer mogelijkheden: melkachtig, bevriezen, TL, magnetische folie, zilverkleurig enz.

Vraag hier een vrijblijvende offerte!

One way vision

One way vision folie geeft ons de mogelijkheid om advertenties op de etalage, auto-venster zonder beperking van de zichtbaarheid te maken. Er wordt gezegd dat de folie het effect heeft van one-way mirror. De bestuurder of passagier is in staat om te zien wat buiten gebeurt terwijl de voetgangers de lay-out kunnen bewonderen.

Vraag hier een offerte op maat!

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer