Werfdoek of Meshdoek laten drukken voor Heras hekken

Werfdoek en Meshdoek drukken
Voor 16:00 besteld, morgen geleverd. - Scherpste prijs bij levering 5 a 7 werkdagen.

  • Lichtgewicht luchtdoorlatend (Span)doek
  • Gaasdoek met behoud van lichtinval
  • Met B1-certificering, voor zowel indoor als outdoor
  • Tot wel 5 x 45 m naadloos geprint
  • Ideaal als publiciteit op een Heras hek.

Productbeschrijving.

Lichtgewicht luchtdoorlatend doek

Meshdoek of werfdoek is een PVC-doek van 270 gr./m² met een matte, open structuur als gaas. Het materiaal heeft een geweven constructie met kleine gaatjes, waardoor het doorzichtig en luchtdoorlatend is. Daarnaast is het gewicht van het doek aanzienlijk lager dan andere doeksoorten. Wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, dan heb je jouw Meshdoek de volgende dag al in huis.

Brandvertragend voor in- en outdoor toepassingen

Meshdoek, ook wel gaasdoek of werfdoek genoemd, is uitermate geschikt voor indoor als outdoor Spandoeken. Meshdoeken worden ook vaak gespannen in een Spandoekframe, dit verlengt de levensduur van het Meshdoek. Het materiaal voldoet daarnaast aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102. Tip: de prints op Meshdoek zijn door de open gaatjesstructuur minder krachtig dan op andere materialen. Zorg daarom voor extra contrast in het ontwerpen.

Verpak bouwsteigers, heras afsluiting of bouwhekken met Meshdoek

Meshdoeken zijn ook uitermate geschikt voor grote outdoor hekwerkbanners zoals Steigerdoeken en Bouwhekdoeken of Herasdoeken. Door de kleine gaatjes in het doek komt er licht door het doek heen, waardoor de natuurlijke lichtinval achter het doek behouden blijft. Dat geldt ook voor het zicht naar buiten. Meshdoek een stuk lichter dan het standaard frontlit banner, wat een tweede voordeel is bij grote outdoor toepassingen. Er zijn vele mogelijkheden om een Meshdoek te bevestigen en/of af te werken.

Het verschil tussen Meshdoek en Soundmesh

Soundmesh, of Speaker Mesh, is ook een geperforeerd zeildoek. Hierbij zijn de gaten groter dan bij Meshdoek, waardoor deze meer wind doorlaat en er nog minder druk op het doek komt te staan. Daarom is Soundmesh ook zeer geschikt voor het afdekken van opzichtige speakers bij evenementen, omdat de grotere gaten het geluid niet tegen gaan. Als de prijs echt belangrijk is, kies dan voor Budget banner als (Span)doek. Dit is een prettig geprijsd alternatief voor andere doeksoorten.

DOWNLOADS

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer