Nieuw productlijn corona beschermings- producten.

Nieuw productlijn beschermings- producten.

1 Plexi Covers staand - Plexi cover Rollup   

Winkels, apotheken, tankstations, kleine productiefaciliteiten, grote fabrieken, restaurants of wachtkamers zijn plekken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.
Omdat we niet overal het contact kunnen verminderen, kunnen we een nieuw product aanbieden dat kan helpen het interpersoonlijke contact te beperken. Hoge hoes is gemaakt van 3mm plexi. Het is het product dat eenvoudig gemonteerd kan worden.
De hoes is volledig transparant en wordt ondersteund op poten in verschillende kleuren, wat helpt om het obstakel op te merken en het risico op een botsing te minimaliseren.
Dankzij een breedte van 1 meter en een hoogte van 2 meter ontvangen we modules die in elke ruimte kunnen worden gebruikt met de mogelijkheid om snel te wisselen.
De hoes kan worden gewassen met niet-corrosieve schoonmaakmiddelen die het schoon houden.

2 Hangende shop cover

Hangende shop cover beperken het contact tussen mensen in plaatsen zoals: winkels, apotheken, banken, klantendiensten, recepties, enz.
Elk paneel heeft 10 mm gaten in de bovenhoeken die op elke plaats kunnen worden gebruikt.
3mm plexi is duurzaam en licht. Materieel transparant en eenvoudig te reinigen.

Stofmasker 

Een drielaags beschermend stofmasker dat de effecten vermindert op het lichaam zoals virussen,
bacteriën, schimmelsporen. De buitenste en binnenste lagen zijn genaaid van Oeko-tex gecertificeerd materiaal, dus het masker is veilig voor de huid van de gebruiker.
De middelste laag is gemaakt van Soft materiaal, dat is samengesteld uit de hoogste kwaliteit kunststof vezels.
Beschermend masker is licht, comfortabel en belemmert het ademen niet. Kan vaak worden gebruikt, vervormt niet wanneer gedragen of opgeslagen wordt. Masker heeft een ergonomische vorm met passende elastiekjes wat ervoor zorgt dat het masker comfortabel kan gedragen worden tijdens verschillende activiteiten.
De maskers worden geproduceerd in onze textiel lijn van onze sign productie waardoor snelle levering mogelijk is.


Flexibel cover mask:

Het cover mask is gemaakt van elastisch vinyl materiaal, dat het contact tussen mensen beperkt.
Het is gemaakt van volledig transparant materiaal. Cover mask is eenvoudig aanpasbaar.


Cabine Cover

Deze antivirus afdekking is gemaakt voor schoonheidssalons, winkels, banken,... waar direct contact plaats vindt. Het is gemaakt van schuimplaten die zijn overspoeld met aluminium en voorzien van het raam. Het is zeer duurzaam, stabiel en extreem licht.

Wens je meer info neem dan contact met ons op het nummer 011/65.28.30 of via info@printequipment.be (Onze winkel is gesloten door de corona maatregels)

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer