Verkoopkans! Laat uw klanten zien wat je te bieden hebt.

Verkoopkans! 

De komende periode zit vol verkoopkansen: Cyber Monday, Black Friday en de feestdagen. De perfecte manier om je klant te laten opvallen? POS-materiaal! Hiermee tover jij de winkel om in de juiste sfeer en licht je acties en producten uit. 

Plafondhanger

Laat het winkelend publiek kennismaken met uw acties. Plafondhangers zijn echte eyecatchers. Het materiaal is licht en stevig waardoor het eenvoudig te monteren is.
De plafondhangers zijn gemaakt van 100% papier. Na gebruik kan het dus gewoon bij het oud papier. Een duurzamere keuze dus! 

Vloerstickers

Vloerstickers zijn we tijdens corona enorm gaan waarderen. Het is een effectief product dat vol de aandacht trekt. Natuurlijk voorzien van een anti-slip-laag, zodat er niemand uitglijdt. 

Onze tip: twijfel je welke vloersticker geschikt is voor jouw toepassing? Kies voor de universele folie Roughmark. Door de extra dikke High-Tack removable kleeflaag is deze geschikt voor vrijwel alle ondergronden. Nog mooier: je verwijdert de folie tot 6 maanden gegarandeerd zonder kleefresten. 

Stickers op rol

Met gepersonaliseerde stickers voorzie je producten en merken eenvoudig van branding. Gegarandeerd scoren met een actie voor Black Friday, Sinterklaas of Kerst? Plak een kortingscode op het product!   

Wil je klant extra opvallen? Kies dan voor een sticker gemaakt van zilverfolie. Zo gaat het product echt shinen.  


Heb je hierover vragen of wens je meer info neem dan contact met ons op info@printequipment.beMeest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer