Roughmark folie


 

Roughmark Folie

De GF 285 Roughmark folie is een universele folie. Door de extra dikke High-Tack removable kleeflaag geschikt voor vrijwel alle ondergronden: van glasvezelbehang tot hout en van kunststof tot een tegelwand. Verwijder de folie tot 6 maanden gegarandeerd zonder kleefresten.

Het is geen probleem om de folie buiten te gebruiken. Roughmark folie heeft buiten een levensduur van 5 jaar. Binnen is deze levensduur zelfs 7 jaar. De folie kan dus heel wat hebben. Gebruik een laminaat (mat, glans of Anti-slip) om je print te beschermen of een andere uitstraling te creƫeren.

Op de foto kan je een toepassing vinden op een houten achterwand in en pop-up winkel. Door te kiezen van een geprinte folie werd er veel tijd en geld bespaard om de winkel te renoveren. Het alternatief was de houten wand te schuren en terug te verven.

Heb je hierover vragen of wens je meer info neem dan contact met ons op info@printequipment.be


Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates

Blog

In de kijker

contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer